Loading...

Access Bars

In het slechtste geval heb je een relax-momentje voor jezelf gehad...

Sinds enige tijd mag ik mezelf ook Acces bars practitioner noemen en wat ben ik daar blij mee. Voor mij persoonlijk heeft een access bars behandeling een magisch verschil gemaakt in mijn leven. Zonder er zelf iets voor te hoeven doen lukte het mij om dingen los te laten waar ik zowel fysiek als mentaal last van had. Omdat ik deze mooie tool ook graag met jullie wilde delen heb ik de opleiding gevolgd en mag ik nu deze behandeling toevoegen aan mijn aanbod. 

Access Bars is een manier om je hoofd en je lijf te bevrijden van overtuigingen en emoties waar je niks meer aan hebt. Je slaat in de loop van je leven zoveel op in je lijf wat je eigenlijk alleen maar in de weg staat. Zou het niet super fijn zijn als je hier vanaf kan komen?

Access Bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een rustgevend momentje voor jezelf hebt gehad, In het beste geval geeft deze behandeling ruimte in je hoofd en in je lijf wat zorgt voor verbetering op veel vlakken. Op zichzelf staand is dit een hele fijne behandeling maar door deze behandeling voor een coachingsessie te ontvangen kun je meteen ook aan de slag met de vrijgekomen ruimte.

125
Kopjes Koffie
85
Kinderen
192
Ouders
98%
Gelukkige klanten

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwbrief, accepteert u de Privacyverklaring en geeft u toestemming aan Your Kids Coach om u via e-mail op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met een bevestigingslink. Wanneer u op deze link klikt, is uw aanmelding voltooid. U kunt zich op elk moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.