Loading...

WIE IS YOUR KIDS COACH?

Spring jij met mij in mijn ballon naar een mooie toekomst?

WIE IS NICOLE ALS KINDERCOACH?

Ik ben iemand die samen met jullie gaat werken aan een mooie toekomst. Dit doe ik met veel gevoel, een zachte maar krachtige aanpak en vooral veel enthousiasme. Wanneer wij samen aan de slag gaan kijk ik met een scherpe blik en geef niet op voor we samen tot de kern zijn gekomen. Vanuit hier kunnen we dan aan de slag om weer vooruit te kijken naar de toekomst.

Mensen omschrijven mij als een dappere vrouw en dit wil ik graag meegeven aan kinderen. Wanneer je dapper durft te zijn en je gevoel durft te volgen kun je zo ontzettend veel bereiken in dit leven. Spring jij met mij in mijn ballon naar een mooie toekomst?

VOORGESCHIEDENIS

Al sinds ik een klein meisje was weet ik 1 ding heel zeker, ik wil met kinderen werken. Mijn missie in dit leven is het helpen en ondersteunen van kinderen op hun pad naar volwassenheid.

Dit is dan ook wat ik na wat omzwervingen ben gaan doen. Eerst door de PABO te gaan doen, vervolgens heb ik 8 jaar in het speciaal voortgezet onderwijs gewerkt met kinderen die het vaak heel erg moeilijk hadden om het pad te vinden. In de tussentijd ben ik verder gaan studeren aan de master Special Educational Needs en heb ik ook een lerarenopleiding Engels afgerond. Ik blijf bij mijn intentie van toen ik een klein meisje was en in februari 2017 ben ik aan de slag gegaan als ambulant begeleider in het primair onderwijs. Daarnaast ben ik mijn studie tot kindercoach gaan volgen. Wat je toch als klein meisje eigenlijk al een helder beeld kan hebben van wat jouw levensmissie is….

EN TOEN WAS IK COACH

Tijdens het werken binnen het (speciaal) onderwijs kwam ik erachter hoe mooi het is om samen met een kind te werken aan door het kind zelf gestelde doelen vanuit een vertrouwensband. Mijn kracht is dan ook het vinden van een ingang om vanuit daar samen aan de slag te gaan. Ik geloof er sterk in dat wanneer een kind intrinsiek gemotiveerd raakt om iets te bereiken dat er dan heel veel mogelijk is. Binnen mijn praktijk is dit dan ook waar ik mee aan de slag ga, het vinden van die innerlijke drive om te komen waar je wilt zijn.

WELKOM IEFKE!

Als leerkracht op een basisschool heb ik al veel kinderen mogen helpen. Het allerleukste van juf zijn, vind ik de gesprekken die je met kinderen hebt. Ik kan zo genieten van de openheid en de puurheid van een kind. Ze hebben zoveel in hun mars! Jammer genoeg ervaren ze dit zelf niet altijd zo of ze lopen tegen dingen aan.
Het is mijn passie om echt naar kinderen te kijken, ze te zien en te helpen. Ofja helpen, vaak hebben ze alleen een zetje nodig en kunnen het daarna weer zelf. De ahja blik en de trots in hun ogen zijn goud waard!

Er kwam een langgekoesterde droom van me uit toen ik de kindercoachopleiding mocht volgen. Eigenlijk was deze opleiding voor mij een bevestiging en dat voelt heel fijn!
Nu kan ik voltrots zeggen, dat ik naast leerkracht ook coach ben.

Verbinding is voor mij een toverwoord. Dit heb je nodig om samen dingen te bereiken. Met samen bedoel ik het kind, de ouders en ik als coach. Ik ben open en eerlijk in mijn communicatie, ook dit vind ik belangrijk om helpend te kunnen zijn.
Als mama weet ik als geen ander hoe graag je als ouder het beste wil voor je kind. Maar wat is het beste? Soms is het fijn als iemand mee kijkt en dat doe ik met liefde!

125
Kopjes Koffie
85
Kinderen
192
Ouders
98%
Gelukkige klanten

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwbrief, accepteert u de Privacyverklaring en geeft u toestemming aan Your Kids Coach om u via e-mail op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met een bevestigingslink. Wanneer u op deze link klikt, is uw aanmelding voltooid. U kunt zich op elk moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.