Loading...
mindful opvoeden

5 tips voor Mindful opvoeden

5 tips voor Mindful opvoeden Het is bijna zomervakantie! En met die vakantie in aantocht kan menig ouder waarschijnlijk wel wat hebben aan een paar tips om wat meer mindful te zijn in je opvoeding. Ik kan me helemaal voorstellen dat je in de vakantie niet altijd even blij wordt van jouw schatjes continu om

READ MORE
Opvoeden - tips - coach - kinderen

Opvoeden is een proces

‘Opvoeden is een proces’   Wanneer ik voor mijn werk als ambulant begeleider in gesprek ga met ouders van een kind dat zich op school gedrag laat zien wat niet handig is, merk ik vaak schaamte bij ouders op. Ouders die zich lijken te schamen voor het gedrag van hun kind, voor hun eigen opvoedingsmethode,

READ MORE

HAKENDOVERSTRAAT 12, TILBURG
0630645949
info@yourkidscoach.nl