Loading...

LEERKRACHT COACHING

Sinds het passend onderwijs is ingevoerd hebben leerkrachten in het reguliere onderwijs nóg meer te maken met zorg-leerlingen in hun klas. 

WANNEER EEN LEERKRACHT COACH?

Sinds het passend onderwijs is ingevoerd hebben leerkrachten in het reguliere onderwijs nóg meer te maken met zorg-leerlingen in hun klas. Dit is steeds vaker een struikelblok voor leerkrachten die graag alles zo goed mogelijk willen doen en regelen voor alle leerlingen. Je wilt alle kinderen zo goed mogelijk bedienen maar dit is soms nog best wel pittig. Wanneer je als leerkracht of als school het idee hebt dat je vast loopt en je daar wel wat hulp bij zou kunnen gebruiken dan kijk ik graag mee om te zien wat ik kan betekenen voor jullie.

Dus heb jij verschillende zorgleerlingen in de klas, wil je differentiëren, maar krijg je het niet goed vormgegeven? Of wil je graag invulling geven aan de onderwijsbehoeften van de leerlingen in je klas, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Neem contact met me op!

125
Kopjes Koffie
85
Kinderen
192
Ouders
98%
Gelukkige klanten

WERKWIJZE LEERKRACHT COACHING

Wanneer mij gevraagd wordt om als leerkracht coach bij een klas mee te gaan kijken is dit ook letterlijk het eerste wat ik doe. Ik ga in de klas observeren wat er al heel goed gaat en waar er misschien nog stappen te nemen zijn. Vanuit hier ga ik samen met de leerkracht kijken naar de onderwijsbehoeften van alle leerlingen en de behoefte van de klas als geheel. Wanneer we dit allemaal helder hebben kunnen we gaan kijken naar de oplossing, wat is er nodig om te kunnen voorzien in deze verschillende behoeften. Samen gaan we dan aan de slag om jou als leerkracht voor deze specifieke klas weer stevig neer te zetten.

Uiteraard is bovenstaand traject niet voor iedere situatie passend. Maar dat is het fijne van werken met een ZZP-er, ik ben super flexibel! Dus samen kunnen we altijd kijken naar wat het meest passende traject is voor de betreffende situatie.

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwbrief, accepteert u de Privacyverklaring en geeft u toestemming aan Your Kids Coach om u via e-mail op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met een bevestigingslink. Wanneer u op deze link klikt, is uw aanmelding voltooid. U kunt zich op elk moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.