Loading...

OUDERCOACHING

Jij weet vanbinnen wat jullie nodig hebben

Soms heb je alleen even iemand nodig die met je mee kijkt zodat je weer kan voelen wat goed is voor jou en je gezin.

WAAROM OUDERCOACHING?

Soms weet je het even niet meer als ouder. Je hebt al van alles geprobeerd maar toch blijf je het gevoel houden dat het niet genoeg is. Voor jezelf of voor je kinderen.  Je wil vooral dat jouw kind weer lekker in zijn vel komt en dat je daarmee zelf ook even wat meer lucht krijgt.

Ik geloof er heilig in dat iedere ouder heel goed weet wat zijn of haar kind nodig heeft. Diep van binnen, bij jouw oer-weten voel jij echt wel wat nodig is. Soms is het echter even heel lastig om bij dat gevoel te komen. Oudercoaching helpt jou weer de weg te vinden naar jouw oer-weten. Je wordt in je kracht gezet als ouder en daarnaast is er iemand die even met je mee kijkt naar jullie situatie. Hoe fijn zou het zijn om straks weer vol vertrouwen te kunnen gaan staan waar jij in gelooft als ouder?

WANNEER MAAK JE GEBRUIK VAN OUDERCOACHING?

Voor alles waar je maar tegen aan loopt in de opvoeding van jouw kinderen of jouw rol als ouder kun je contact opnemen met een oudercoach. Dit is heel breed maar juist dat is het mooie aan coaching. Coaching is echt bedoeld als een laagdrempelige ondersteuning. Dus juist ook voor de kleine dingen die even niet lekker lopen. Je kunt het zien als iemand die kortdurend met je meeloopt op jouw pad als ouder. De antwoorden op jouw vragen zitten allemaal al in jezelf, een coach helpt je om deze antwoorden te zien en er mee aan de slag te gaan!

WAT IS HET DOEL VAN EEN OUDER COACHING TRAJECT?

Het doel van ouder coaching is dat jij, als ouder en als mens, weer in je kracht komt te staan. Dat je weer goed weet wie je bent als ouder. Je weet wat je sterke kanten zijn maar ook waar je valkuilen liggen. Doordat je weer weet en voelt wie jij bent en wat jij belangrijk vindt zul je merken dat er vanzelf ook wat verandert binnen je gezin.

Nicole als oudercoach

Wat je in mij zult vinden als oudercoach is een rustig, positieve, zachte en sterke coach die er van overtuigd is dat alle kennis al in jou zit. Wat ik doe is dat ik een stukje naast je loop op jouw pad. Ik heb de wijsheid niet in pacht maar kijk mee vanuit mijn ervaring. We werken aan de hand van spelletjes (ik blijf toch van oorsprong kindercoach ;)), creatieve opdrachten, access bars behandelingen en meditaties.

Samen zorgen we ervoor dat jij weer kan voelen wat nodig is, voor jezelf en voor je kinderen. Vanzelfsprekend is het erg belangrijk om te voelen of er een klik is met mij. En er is maar 1 manier om daar achter te komen, neem contact met me op!

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwbrief, accepteert u de Privacyverklaring en geeft u toestemming aan Your Kids Coach om u via e-mail op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met een bevestigingslink. Wanneer u op deze link klikt, is uw aanmelding voltooid. U kunt zich op elk moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.