Loading...

WEBSHOP

Vol trots presenteer ik mijn eigen prentenboek met illustraties van Niels van den Berge. Gebaseerd op het verhaal van mijn nichtjes, hopelijk mag het een hoop andere families helpen die te maken krijgen met een groot verlies zoals het verlies van Liv.

Saar wacht al een tijdje op haar kleine zusje. Super blij is ze dan ook wanneer Liv er eindelijk is. Ze mag haar alleen nog niet zien want Liv is heel ziek geworden…. Saar ziet dat iedereen om haar heen verdrietig is maar ze snapt er niks van, Liv is er nu toch? Als Liv overlijdt is dit voor Saar helemaal onbegrijpelijk. Ze moeten afscheid nemen, maar wat is dat eigenlijk?

Bestel mijn boek en ontvang hem binnen 5 werkdagen per post met een persoonlijk bedank kaartje.

Prijs: 13,95*

*exclusief eventuele verzendkosten voor verzending buiten Tilburg.

    Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwbrief, accepteert u de Privacyverklaring en geeft u toestemming aan Your Kids Coach om u via e-mail op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met een bevestigingslink. Wanneer u op deze link klikt, is uw aanmelding voltooid. U kunt zich op elk moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.